Preguntes més freqüents

Preparació

Quant de temps es necessita per crear una escultura d’arena?

El temps de preparació no és estàndard. Cada escultura d’arena requereix un temps determinat per poder ser esculpida adequadament i seguint els nivells de qualitat exigits. La duració de la creació depèn, principalment, de dos factors: la mida i el detall o dificultat de treball. Les escultures d’arena es poden realitzar en un dia o poden trigar-se diversos dies, però el temps de creació es converteix també en un espectacle en si mateix. En Arenas Posibles intentem adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients i a les limitacions de l’encàrrec per maximitzar els resultats esperats.

Només es fa servir arena i aigua?

Sorra i aigua…, però també passió i paciència. La qualitat de la matèria primera és fonamental, ja que no serveix qualsevol tipus de sorra. També són factors clau el talent i la qualitat escultòrica a l’hora d’aconseguir compactar l’arena i crear figures consistents.

Què passa amb l’escultura d’arena una vegada ha finalitzat l’esdeveniment?

En Arenas Posibles creem figures prou consistents perquè puguin mantenir-se visibles durant molt de temps després d’haver finalitzat l’encàrrec. Per aquest motiu, el que passi amb l’escultura de sorra una vegada hagi finalitzat l’esdeveniment, serà a elecció del client, sigui un encàrrec públic o privat. En algunes ocasions, des d’Arenas Posibles ens encarreguem de desfer l’escultura, i en altres ocasions, els clients la mantenen i se’n fan càrrec ells del seu posterior derrocament.

Ubicació

Es poden realitzar escultures d’arena fora de la platja?

Sí, sense cap problema. Durant aquests 30 anys, hem assolit molta experiència en la tria de la nostra matèria primera, la sorra. Tenim localitzada arena de primera qualitat al voltant del món, i en moltes ocasions, aquesta sorra és, fins i tot, millor a la qual es podria trobar directament a la platja. Això ens permet adaptar-nos a qualsevol espai interior i exterior de qualsevol lloc del món.

Temàtica

Es pot sol·licitar qualsevol encàrrec?

Totes les nostres obres són personalitzades, úniques i adaptades als objectius dels nostres clients. L’arena és un material que pot comportar certes limitacions a l’hora de treballar-la, però la nostra experiència, consolidada durant 30 anys dedicats a aquest sector, ens permet superar qualsevol dificultat per aconseguir els objectius marcats a l’inici.

Clima

Què passa si plou?

No passa res. Parlem de figures efímeres, però només ho són en comparació amb altres materials perdurables com el marbre. En realitat, les escultures d’arena són molt més duradores del que pot semblar, sempre i quan s’hagin realitzat correctament. Quan plou, l’aigua de la pluja es drena a través de la sorra i s’evapora una vegada para de ploure. En Arenas Posibles només treballem amb sorra de primera qualitat i sota uns elevats estàndards artístics i tècnics. D’aquesta manera, i sota unes condicions meteorològiques estables, les nostres figures han arribat a preservar-se fins a cinc mesos sense patir modificacions.

Altres

Si teniu més dubtes o voleu realitzar un encàrrec, no dubteu en contactar amb nosaltres. A Arenas Posibles estarem encantats de respondre a les vostres consultes i d’atendre els vostres projectes.