Els nostres serveis

A Arenas Posibles som especialistes en escultures de sorra, sigui com a element promocional o com a activitat de team building per a empreses, tallers infantils, animació de platges, i festivals i exhibicions artístiques. Treballem en l’àmbit nacional i internacional, trobant la sorra de millor qualitat allà on anem per aconseguir construir obres sòlides i singulars, donant peu a les millors experiències. Només necessitem un destí i un tema, i de la resta ens encarreguem nosaltres.

Ens encanta innovar. Sí, és cert que som especialistes en escultures d’arena, però també ens hem atrevit amb altres tècniques i materials, com el cafè, el ciment i el ferro, obtenint resultats sorprenents. Totes les nostres creacions tenen un estil escenogràfic molt personal i segueixen uns elevats estàndards de qualitat artística i tècnica per aconseguir superar les expectatives dels nostres clients i dels espectadors finals.

PUBLICITAT I ESDEVENIMENTS

Vols conquistar als teus clients?
Aporta valor i visibilitat a la teva marca o esdeveniment amb una original escultura de sorra.

TALLERS I TEAM BUILDING

Busques activitats alternatives?
Crea esperit d’equip fent que tots se sentin artistes per un dia amb una experiència única.

FESTIVALS I PESSEBRES

Has de fer una exhibició artística? Crea un espectacle irrepetible gràcies a la nostra experiència com a organitzadors i artistes de festivals artístics internacionals.